Musta Pispala 2012



Anarkistinen vastakulttuurifestivaali Musta Pispala järjestetään tänä kesänä heinäkuun toisena viikonloppuna 12.-15.7. Ideana on kokoontua juhlistamaan paikallisen vastakulttuurin jatkumoa sekä luoda yhdessä ilmapiiri, joka on jokaiselle tasavertainen ja turvallinen ilman hierarkioita tai voitontavoittelua.

Viikonlopun päiväohjelma muodostuu erilaisista työryhmistä ja keskusteluista jonka lisäksi järjestämme niin kirja- kuin levymessut sekä tarjoilemme ilmaista vegaanista ruokaa. Iltaohjelma lähtee käyntiin torstain ikärajattomilla aloitusbileillä jonka lisäksi Vastavirta-klubilla rokkaillaan perinteisesti punk-musiikin tahdissa. Tapahtuma levittäytyy spontaanisti ympäri Pispalaa, mutta suurin osa päiväohjelmasta järjestetään Hirvitalolla ja sen lähiympäristössä.

Tarkempi ohjelma aikatauluineen julkaistaan lähiviikkojen aikana eli otamme vielä kaikenlaisia ideoita ja ehdotuksia mieluusti vastaan. Festaria tehdään vapaaehtoisvoimin joten viikonlopun aikana tarvitsemme muutamia lisäkäsiä ainakin ruuanlaittoon ja siivoukseen. Jos haluat tulla pitämään distroa tai vetämään työryhmää, sinulla on kysyttävää majoituksesta tai muista käytännön asioista lähetä sähköpostia osoitteeseen mustapispala@takku.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *