Switzerland: Comrade Silvia Guerini released from prison!

According to Informa-azione, in the morning of July 4th, 2012, Silvia was released in Chiasso, at the border with Italy. Together with relatives, she headed back home.

Solidarity with Costa, Billy and Marco! Freedom for all prisoners of war!

For the total destruction of prisons!

Contra Info

 

Svizzera – Silvia libera!

Silvia libera!

Stamattina è stata rilasciata a Chiasso in frontiera. Insieme ai parenti si è avviata verso casa.

 

SUIZA: COMPAÑERA SILVIA EN LIBERTAD!

Noticia extraída de informa-azione y traducida por MaterialAnarquista, esperamos poder extendernos en esta información. Esta mañana fue puesta en libertad la compañera silvia en la frontera de Chiasso (cerca de la frontera de Italia), y se fue junto con sus familiares a su casa. Saludamos con alegría la puesta en lbertad de la compañera, y hacemos un llamado de solidaridad por la libertad a todxs lxs presxs en guerra y la destrucción del sistema carcelario. Esta mañana fue puesta en libertad en la frontera de Chiasso (cerca de la frontera de Italia), Junto con sus familiares se dirigía hacia su casa.

material anarquista

 

 

Ελβετία: Αποφυλάκιση της συντρόφισσας Σίλβια Γκουερίνι!

Σύμφωνα με το ιταλικό δίκτυο αντιπληροφόρησης Informa-azione, το πρωί της 4ης Ιούλη 2012, η Σίλβια αφέθηκε ελεύθερη στο Κιάσσο, στα σύνορα με την Ιταλία. Μαζί με συγγενείς της, επέστρεψε σπίτι. Σύμφωνα με την ομάδα αλληλεγγύης Silvia Billy Costa Liberi, βγήκε από τη φυλακή χωρίς περιοριστικούς όρους, αφού έγινε δεκτή η μείωση της ποινής της στο 1/3.Λίγα λόγια για την υπόθεση
Στις 15 Απρίλη 2010 ένα αστυνομικό μπλόκο κοντά στη Ζυρίχη σταμάτησε τον Κοσταντίνο «Κόστα» Ραγκούζα, τη Σίλβια Γκουερίνι και τον Λούκα «Μπίλλυ» Μπερνασκόνι, που επέβαιναν στο ίδιο αμάξι. Και οι τρεις συνελήφθησαν και, σύμφωνα με τις αρχικές αναφορές στον καθεστωτικό Τύπο, το αυτοκίνητο (νοικιασμένο στην Ιταλία) ερευνήθηκε, και οι Ελβετοί μπάτσοι δήλωσαν ότι εντόπισαν εκρηκτικά, έναν πυροκροτητή και μια ανακοίνωση σε σχέση με εργαστήρια της IBM, η οποία διενεργεί έρευνα στον τομέα της νανοτεχνολογίας. Ο Κόστα, η Σίλβια (κι οι δυο από την Ιταλία) και ο Μπίλλυ (από την Ελβετία) είναι αναρχικοί σύντροφοι που έχουν δραστηριοποιηθεί σε μάχες ριζοσπαστικής οικολογίας κι απελευθέρωσης των ζώων, και σε αγώνες κατά των κινδύνων για την υγεία, όπως είναι η πυρηνική τεχνολογία, έχοντας επίσης υποστηρίξει και εκφράσει έμπρακτη αλληλεγγύη με επαναστάτες κρατουμένους. Ποτέ δεν έχουν κρύψει την εχθρότητά τους εναντίον όσων καθημερινά εκμεταλλεύονται, δηλητηριάζουν και τρομοκρατούν χρησιμοποιώντας μέσα εξουσίας, που βρίσκονται στα χέρια λίγων ανθρώπων, όπως οι νέες τεχνολογίες (νανοτεχνολογία, βιοτεχνολογία, κυβερνητική κ.ά.). Από τη μέρα της σύλληψής τους η Σίλβια, ο Κόστα και ο Μπίλλυ τέθηκαν σε προφυλάκιση στα ελβετικά μπουντρούμια, διατηρώντας μια μαχητική στάση μες στα κελιά της δημοκρατίας, διεξάγοντας απεργίες πείνας, και ούτω καθεξής. Τον Ιούλιο του 2011, κατά την εβδομάδα της δίκης τους στην Μπελλιντσόνα της Ελβετίας, τα συντρόφια κρατήθηκαν σε καθεστώς απομόνωσης στις φυλακές του Λουγκάνο με πρόσθετους περιορισμούς, μέχρι να λάβουν ποινές φυλάκισης. Ο Μπίλλυ καταδικάστηκε σε 3 χρόνια και 6 μήνες, ο Κόστα σε 3 χρόνια και 8 μήνες, και η Σίλβια σε 3 χρόνια και 4 μήνες, κατηγορούμενοι για προπαρασκευαστικές πράξεις εμπρησμού, καθώς και παράνομη μεταφορά και απόκρυψη εκρηκτικών υλών. Επικοινωνία με την ομάδα αλληλεγγύης: silviabillycostaliberi [at] riseup [dot] net.

Αλληλεγγύη στον Κόστα, στον Μπίλλυ και στον Μάρκο!
Λευτεριά σε όλα τα αιχμάλωτα συντρόφια!

Μέχρι την ολοκληρωτική καταστροφή των φυλακών!

http://gr.contrainfo.espiv.net/2012/07/04/switzerland-comrade-silvia-guerini-released-from-prison/

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *